معلم وب

از صفر تا صد طراحی و توسعه وب با معلم وب

معلم وب

از صفر تا صد طراحی و توسعه وب با معلم وب

آزادآموزش عالیدانشگاهکنکور

سیمایی صراف خواستار شد ایجاد فرصت های مطالعاتی برای اعضاء هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ایران و چین

معلم وب: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه جلسه وزرای آموزش و علوم کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای، خواهان افزایش تبادل دانشجو و ایجاد فرصت های مطالعاتی برای اعضاء هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بین دو کشور ایران و چین شد.
به گزارش معلم وب به نقل از ایسنا، در حاشیه جلسه وزرای آموزش و علوم کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای که طی روزهای ۱۳ و ۱۴ می در شهر اورمچی واقع در استان سین کیانگ چین درحال برگزاری است وزیر علوم کشورمان با وزیر آموزش کشور چین بصورت جداگانه ملاقات و گفتگو کرد.
دکتر حسین سیمایی در این نشست بر اهمیت گسترش روابط جامع بین دو کشور ایران و چین تاکید کرده و بیان کرد: همکاریهای علمی، دانشگاهی و فناوری از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد و بدون تردید یکی از ستون های اصلی مناسبات بین دو طرف می باشد.
وی ضمن اشاره به مشترکات ایران و چین در حوزه علم، فرهنگ، فناوری و فلسفه، بر تلاش طرفین برای ارتباط هرچه بیشتر نخبگان با هدف پیشرفت مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها در حل مشکلات مردم و ارتباط دو ملت تاکید کردند.
دکتر سیمایی در ادامه ضمن اشاره به پیشرفت های چشم گیر ایران در حوزه های مختلف علمی و مهندسی شامل نانوفناوری، بیولوژی، فناوری اطلاعات، سلول های بنیادی، مهندسی آب، طراحی و ساخت سد و نیروگاه، هوافضا و علوم پزشکی و این که ایران در خیلی از زمینه ها به عنوان یکی از ۱۰ کشور دارای علم و فناوری راهبردی جهان شناخته می شود، بر توسعه همکاریهای علمی و تحقیقاتی بین دو کشور تاکید کرده و خواهان پیشرفت هر چه بیشتر سطح همکاری شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان با بیان این نکته که دو تمدن بزرگ ایران و چین در غرب و شرق آسیا از ظرفیتهای فوق العاده ای برای همکاریهای علمی، تحقیقاتی و فرهنگی برخوردار می باشند و زمینه برای توسعه همکاری ها بسیار فراتر از شرایط موجود است خواهان ایجاد سازوکارهایی برای توسعه آموزش زبان فارسی و چینی در هر دو کشور شد و آنرا یکی از با اهمیت ترین زمینه های توسعه همکاری قلمداد کرد.
افزایش تبادل دانشجوی بین دو کشور و ایجاد فرصت های مطالعاتی برای اعضاء هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بین دو کشور همچون محورهای دیگر مورد تاکید دکتر سیمایی بود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام نمود: تلاش خواهد شد تا در مسافرت آینده رییس جمهوری اسلامی ایران آقای دکتر پزشکیان به کشور چین سه یادداشت تفاهم شامل توسعه همکاریهای آموزش زبان فارسی و چینی، توسعه همکاریهای آموزش فنی و حرفه ای و یادداشت تفاهم دوجانبه بین وزارت علوم ایران و وزارت آموزش چین برای توسعه همکاریهای علمی، تحقیقاتی و فناوری به امضای ظرفین برسد.
همین طور وی پیشنهاد کرد بمنظور آشنایی دانشگاه های دو کشور، نشست روسای دانشگاه های دو کشور به میزبانی دانشگاه تهران امسال برگزار شود.
ایجاد پارک های علم و فنآوری و صندوق های سرمایه گذاری مشترک و دعوت از همتای چینی خود برای بازدید از پارک های علم و فناوری ایران و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان همچون موارد دیگری بود که توسط دکتر سیمایی در این جلسه عنوان شد.
وزیر علوم کشورمان با تاکید بر این که سیاست کلی جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری توسعه جامع روابط با کشور چین است، اظهار امیدواری کرد در قالب سازمان توسعه همکاریهای شانگهای بتوانیم روابط علمی و تحقیقاتی را نیز گسترش دهیم. ایشان بر این نکته تاکید کرد، می توان بوسیله گسترش روابط بین کشورهایی که اشتراکات فرهنگی و تمدنی قوی دارند بر نظم یکطرفه و ظالمانه جهانی فائق آمد و از این که کشور چین در این خصوص موفق بوده است قدردانی نمود.
آقای هوآی جین پنگ، وزیر آموزش چین هم با مثبت ارزیابی کردن نشست وزرای عضو سازمان همکاریهای شانگهای و تشکر از ایران جهت شرکت در این جلسه اظهار امیدواری کرد با اجرائی شدن توافقات انجام شده روابط بین ایران و چین در حوزهای علمی افزایش یابد.
وی تاکید کرد با عنایت به رتبه ایران در عرصه علم و فناوری و با وجود دانشگاه های معتبری نظیر دانشگاه تهران، صنعتی شریف، امیر کبیر، جامعه المصطفی و… یکی از کشورهای بسیار بااهمیت دنیا و آسیا بوده و از ظرفیتهای بسیار بالایی برخوردار می باشد.
وزیر آموزش چین اذعان داشت: ما به توانایی و قدرت جمهوری اسلامی ایران واقف هستیم و برمبنای دستور نخست وزیر چین تمایل داریم برای پیشرفت آموزش زبان فارسی و چینی همکاری نموده و نسبت به اعزام اساتید چینی به ایران اقدام نماییم.
هوآی جین پنگ اضافه کرد: تا حالا دولت چین به بالای ۲۰۰ دانشجوی ایرانی بورس تحصیلی داده و تمایل دارد این تعداد افزایش یابد و نیز از تمایل خود برای افزایش تعداد دانشجویان چینی در ایران آگاهی داد.
وزیر آموزش چین ضمن استقبال از پیشنهادات آقای دکتر سیمایی اعلام آمادگی کرد پلت فرم آموزش الکترونیک برای گسترش روابط آموزشی را بصورت مشترک با ایران بوجود آورد.
جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۲۳ میلادی به عضویت دائم سازمان همکاریهای شانگهای درآمده و وزیر کشورمان برای اولین بار در این جلسه حضور یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *