معاون آموزشی دانشگاه خبر داد تحصیل 47 درصد دانشجویان تربیت مدرس در دوره دکتری
به گزارش معلم وب، معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به تحصیل ۴۷ درصد دانشجویان این دانشگاه در دوره دکتری اظهار داشت: ۹۱ درصد دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس ایرانی و ۸.۷ درصد دانشجوی بین الملل هستند.
به گزارش معلم وب به نقل از ایسنا، دکتر سامان حسینخانی در نشست شورای دانشگاه تربیت مدرس تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل دانشگاه را هم اکنون ۸۵۳۷ دانشجو مطرح کرد و اظهار داشت: از این تعداد ۵۳ درصد کارشناسی ارشد و ۴۷ درصد دکتری هستند. همین طور ۹۱ درصد دانشجویان ایرانی و ۸.۷ درصد بین الملل هستند.
وی ادامه داد: تعداد دانش آموختگان دانشگاه از شروع تاسیس تا حالا ۴۷۲۶۴ نفر هستند که ۸۰ درصد آنها در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می کردند.
این مقام مسئول به ۵ مدیریت معاونت آموزشی شامل مدیریت امور آموزشی و دانش آموختگی، مدیریت برنامه ریزی، گسترش و استانداردهای آموزشی، مدیریت همکاریهای آموزشی و آزمون، مدیریت هیات علمی و پردیس خودگردان اشاره و درباب کارهای هر یک توضیحاتی را بیان کرد.
وی یاداور شد: در سال ۱۴۰۲، دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد و سه رشته در مقطع دکتری افتتاح شد و در سال ۱۴۰۴ نیز ۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۴ رشته در مقطع دکتری درحال راه اندازی است.
معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس آمار تعداد برنامه های درسی تدوین و بازبینی شده در سال ۱۴۰۳، ظرفیت پذیرش دانشجو در سال ۱۴۰۴، تعریف و بارگذاری برنامه های درسی تدوین/بازنگری شده در سامانه گلستان، همکاری با سایر مؤسسات آموزش عالی در قالب هیات علمی وابسته و پذیرش دانشجوی بین الملل اروند و گردهمایی مدیران گروههای آموزشی دانشگاه را همچون دیگر اقدامات مدیریت برنامه ریزی، گسترش و استانداردهای آموزشی مطرح کرد.
وی برنامه های آینده این مدیریت را در امتداد اهداف طرح تحول راهبردی دانشگاه مطرح کرد و آمایش رشته ها و گروههای آموزشی را همچون با اهمیت ترین پیشنهادها و برنامه های آینده برای سال ۱۴۰۴ در عرصه برنامه ریزی، گسترش و استانداردهای آموزشی برشمرد که با همکاری تمامی گروه ها و دانشکده ها و در امتداد توسعه کیفی دانشگاه باید در دستور کار قرار گیرد.
دکتر حسینخانی با تشریح اقدامات دفتر امور هیأت علمی، اجرای شیوه نامه اصلاح حقوق مبنی بر عملکرد جامع اعضاء هیأت علمی (اعطای پایه کارآمدی_ممتازی)، تنظیم بخشنامه جامع حق التدریس (روزانه، بین الملل، پردیس و یادگیری الکترونیکی)، الکترونیکی کردن بررسی و پرداخت حق التدریس اساتید، توسعه کارهای مرکز بالندگی اعضاء هیات علمی و راه اندازی فرایندهای در رابطه با پایه تشویقی در سامانه گلستان را همچون کارهای آینده این مدیریت بیان کرد.
معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس در ادامه به اهمیت آموزش های آزاد و برگزاری دوره های تخصصی دراین خصوص اصرار کرد و برگزاری دوره های آموزشی الکترونیکی و دوره های آموزشی کوتاه مدت و مهارتی را همچون محور های کلان اقدامات آموزش های آزاد دانشگاه عنوان نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، وی برگزاری و پشتیبانی فنی دوره های آموزشی دانشگاه(روزانه، نوبت دوم و..) به شیوه ترکیبی، برگزاری و پشتیبانی فنی دوره های آموزشی رسمی کارشناسی ارشد به شیوه الکترونیکی، بروز رسانی و ارتقا سیستم های آموزش الکترونیکی، برگزاری جلسات آنلاین معارفه برای دانشجویان نوورود، برگزاری آزمون های HSE برای دانشجویان بصورت الکترونیکی، برگزاری دوره احزار بسندگی زبان انگلیسی برای دانشجویان دکتری بصورت الکترونیکی و برگزاری و پشتیبانی فنی دوره های آنلاین زبان های خارجی را همچون با اهمیت ترین اقدامات انجام شده درباب دوره های آموزشی الکترونیکی (مجازی) برشمرد.
دکتر حسینخانی در ادامه با معرفی مدیریت آموزشی و دانش آموختگی و عملکرد بخش های مختلف آن خاطرنشان ساخت: پیاده سازی بایگانی الکترونیک سوابق آموزشی دانشجویان از موارد مهمی است که در دستور کار قرار دارد تا تمامی پرونده های دانشجویان الکترونیکی شود. همین طور شروع پروسه بازنگری شیوه نامه ها و دستور العمل ها، راه اندازی تسویه حساب دانشجویان راکد در سامانه گلستان (اخراجی – انصرافی)، پیش بینی امکانات ضروری جهت تشکیل و پشتیبانی از گروههای کارآفرینی استعدادهای درخشان و بازبینی بخشنامه شناسایی، حمایت و هدایت استعداد درخشان و دیگر بخشنامه ها از برنامه های آینده این مدیریت است.
وی با توضیحاتی درباب پردیس خودگردان دانشگاه، افزایش پذیرش در این پردیس و افزایش پذیرش دانشجویان بین الملل با حفظ کیفیت و استانداردهای دانشگاه را در امتداد درآمدزایی وخوداتکایی مالی بسیار حائز اهمیت دانست.
در ادامه جلسه، اعضاء شورا به بیان نظرات و دیدگاه های خود درباب موارد مختلف آموزشی پرداختند و رئیس دانشگاه نیز درباب حذف کاغذی قراردادهای حق التدریس اساتید و الکترونیکی شدن آنها، توجه به پردیس دانشگاهی، پذیرش دانشجویان بین الملل در رشته های مختلف نه فقط در بعضی از رشته ها و حذف فرایندهای اضافی و کاهش کارهای فاقد ارزش افزوده برای دانشگاه، مواردی را بیان کرد.
منبع: معلم وب